Ön tankol, a Falken fizet

ÖN TANKOL, A FALKEN FIZET

Amennyiben legalább egy garnitúra (4db) Falken gumiabroncsot vásárol, a Falken megajándékozza egy MOL tankoló kártyával.


Az akció a következő abroncsokra érvényes:
• Egy garnitúra (4 abroncs, mérete az elülső és hátsótengelyen eltérő is lehet) vásárlása esetén.
• Falken nyári abroncs (legalább 16 collos méretben) az AZENIS FK453, AZENIS FK453CC, és ZIEX ZE914 ECORUN, AZENIS FK453 RUNFLAT és ZIEX ZE914 ECORUN RUNFLAT sorozatból és MOL tankolási utalványt kap.
• 16 coll esetében 3000 Ft-os utalvány, 17 coll vagy felette: 6000 Ft-os utalvány.
Az akció 2015. április 1-től május 31-ig tart.

Ezt követően a kitöltött kupont tűzze a számla másolatához és jutassa el a következő címre: Abroncs Kereskedőház Kft, Angyal Márta részére, 1119, Budapest, Fehérvári út 71 – 73.

A kupon innen tölthető le.

MFS, RFT, M+S....

Ebben a cikkben két dologról fogunk röviden és tömören beszélni. Az egyik, ami nagy dilemmát okoz többeknek, az a bizonyos DOT szám vagyis meddig új gumi az új gumi. A másik pedig inkább egy szótár a jelölésekkel kapcsolatban. Meddig új gumi az új gumi? Vásárláskor két dolog foglalkoztatja a vásárlót: - miért régebbi a gyártás időpontja, mint a vásárlásé - és vajon megfelelően volt-e tárolva az abroncs, nem károsodott-e, mire hozzá jutott. Amennyiben a gumiabroncs megfelelően volt tárolva...

Kosár tartalma

Itt megtekintheti kosarának aktuális tartalmát. Amennyiben befejezte a vásárlást, a megrendelés véglegesítéséhez kattintson a "Tovább a Vásárláshoz" gombra!
A kosár jelenleg üres
Eddigi megrendeléseim
×