Laufenn


Laufenn - Új termék a Hankook-tól


A Hankook Tire 2016 tavaszától dobja piacra legújabb termékét, a Laufenn-t.

Személy- SUV- és kis teher abroncsok egyaránt elérhetőek lesznek 13"-tól egészen 19"-ig szinte az összes méretben. Választékát tekintve az európai piacra fejlesztették, 3 fajta mintával.

A Hankook Tire sok reményt fűz a márkához, mely szerintük egy kelendő, jó arculattal rendelkező termék és mindezt itthon, a magyarországi Hankook gyárban gyártják, így nem egy silány minőségű abroncsról beszélünk.
Árát tekintve igen kedvező lesz, mely hamarosan elérhető lesz a Gumitransport Kft. kínálatában is!

További információk a www.laufenn.com weboldalon találhatók.

Csak decemberben!

Kedves Ügyfeleink! Karácsony közeledtével szeretnénk kedveskedni, mégpedig minden egyes vásárlónk, aki bármilyen abroncsot vásárol, 600 Ft/db áron szállítjuk házhoz! Az akció alól természetesen kivételt képeznek a budapesti átvevőhelyek - melyeken ingyenesen lehet átvenni - és a Kumho, Falken, Nexen és Toyo gumiabroncsok, melyeket ingyen viszünk házhoz, legyen az 1db vagy akár komplett garnitúra!     Az akció 2015. December 31-ig beérkezett rendelésekre érvényes!

Kosár tartalma

Itt megtekintheti kosarának aktuális tartalmát. Amennyiben befejezte a vásárlást, a megrendelés véglegesítéséhez kattintson a "Tovább a Vásárláshoz" gombra!
A kosár jelenleg üres
Eddigi megrendeléseim
×