Laufenn


Laufenn - Új termék a Hankook-tól


A Hankook Tire 2016 tavaszától dobja piacra legújabb termékét, a Laufenn-t.

Személy- SUV- és kis teher abroncsok egyaránt elérhetőek lesznek 13"-tól egészen 19"-ig szinte az összes méretben. Választékát tekintve az európai piacra fejlesztették, 3 fajta mintával.

A Hankook Tire sok reményt fűz a márkához, mely szerintük egy kelendő, jó arculattal rendelkező termék és mindezt itthon, a magyarországi Hankook gyárban gyártják, így nem egy silány minőségű abroncsról beszélünk.
Árát tekintve igen kedvező lesz, mely hamarosan elérhető lesz a Gumitransport Kft. kínálatában is!

További információk a www.laufenn.com weboldalon találhatók.

Kapcsolatban!

Immár 50 éve, hogy az MKFE képviseli a magyarországi fuvarozók érdekeit. A mai naptól a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete és a Gumitransport.hu közösen segíti a fuvarozói társadalmat. Mi is az az MKFE? Röviden a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületete, a magyarországi személyszállítási és árutovábbítási vállalkozásokat egyetlen egyesületbe tömörítette és szakmai érdekeiket hatékonyan képviseli hazai és nemzetközi utakon is.   Az MKFE weboldalán folyamatosan értesülhetnek az aktuális jogszabál...

Kosár tartalma

Itt megtekintheti kosarának aktuális tartalmát. Amennyiben befejezte a vásárlást, a megrendelés véglegesítéséhez kattintson a "Tovább a Vásárláshoz" gombra!
A kosár jelenleg üres
Eddigi megrendeléseim
×