Laufenn


Laufenn - Új termék a Hankook-tól


A Hankook Tire 2016 tavaszától dobja piacra legújabb termékét, a Laufenn-t.

Személy- SUV- és kis teher abroncsok egyaránt elérhetőek lesznek 13"-tól egészen 19"-ig szinte az összes méretben. Választékát tekintve az európai piacra fejlesztették, 3 fajta mintával.

A Hankook Tire sok reményt fűz a márkához, mely szerintük egy kelendő, jó arculattal rendelkező termék és mindezt itthon, a magyarországi Hankook gyárban gyártják, így nem egy silány minőségű abroncsról beszélünk.
Árát tekintve igen kedvező lesz, mely hamarosan elérhető lesz a Gumitransport Kft. kínálatában is!

További információk a www.laufenn.com weboldalon találhatók.

Ön tankol, a Falken fizet

ÖN TANKOL, A FALKEN FIZET Amennyiben legalább egy garnitúra (4db) Falken gumiabroncsot vásárol, a Falken megajándékozza egy MOL tankoló kártyával. Az akció a következő abroncsokra érvényes: • Egy garnitúra (4 abroncs, mérete az elülső és hátsótengelyen eltérő is lehet) vásárlása esetén. • Falken nyári abroncs (legalább 16 collos méretben) az AZENIS FK453, AZENIS FK453CC, és ZIEX ZE914 ECORUN, AZENIS FK453 RUNFLAT és ZIEX ZE914 ECORUN RUNFLAT sorozatból és MOL tankolási utalványt kap. • 16 col...

Kosár tartalma

Itt megtekintheti kosarának aktuális tartalmát. Amennyiben befejezte a vásárlást, a megrendelés véglegesítéséhez kattintson a "Tovább a Vásárláshoz" gombra!
A kosár jelenleg üres
Eddigi megrendeléseim
×