Laufenn


Laufenn - Új termék a Hankook-tól


A Hankook Tire 2016 tavaszától dobja piacra legújabb termékét, a Laufenn-t.

Személy- SUV- és kis teher abroncsok egyaránt elérhetőek lesznek 13"-tól egészen 19"-ig szinte az összes méretben. Választékát tekintve az európai piacra fejlesztették, 3 fajta mintával.

A Hankook Tire sok reményt fűz a márkához, mely szerintük egy kelendő, jó arculattal rendelkező termék és mindezt itthon, a magyarországi Hankook gyárban gyártják, így nem egy silány minőségű abroncsról beszélünk.
Árát tekintve igen kedvező lesz, mely hamarosan elérhető lesz a Gumitransport Kft. kínálatában is!

További információk a www.laufenn.com weboldalon találhatók.

MFS, RFT, M+S....

Ebben a cikkben két dologról fogunk röviden és tömören beszélni. Az egyik, ami nagy dilemmát okoz többeknek, az a bizonyos DOT szám vagyis meddig új gumi az új gumi. A másik pedig inkább egy szótár a jelölésekkel kapcsolatban. Meddig új gumi az új gumi? Vásárláskor két dolog foglalkoztatja a vásárlót: - miért régebbi a gyártás időpontja, mint a vásárlásé - és vajon megfelelően volt-e tárolva az abroncs, nem károsodott-e, mire hozzá jutott. Amennyiben a gumiabroncs megfelelően volt tárolva...

Kosár tartalma

Itt megtekintheti kosarának aktuális tartalmát. Amennyiben befejezte a vásárlást, a megrendelés véglegesítéséhez kattintson a "Tovább a Vásárláshoz" gombra!
A kosár jelenleg üres
Eddigi megrendeléseim
×